Yhteystiedot

Tmi Tuomas Puukko
Jumperinkatu 1
15320 LAHTI

044 274 0664
tuomas.puukko@gmail.com

Y-tunnus 2191016-9

Kattotyöt

Katto suojaa rakenteita, ohjaa sadevedet niille kuuluviin paikkoihin, suojaa allaliikkujia putoavalta lumelta ja antaa julkisivulle ulkonäköä

Oikein hoidettuna katto kestää kymmeniä vuosia ja suojelee talon rakenteita säästä riippumatta. Uusikin katto on pian huonossa kunnossa, jos huolto- ja tarkastustyöt laiminlyödään.

Kattohuoltoon liittyvät työt ovat siis omaisuudenhoitoa parhaimillaan ja juuri tämän vuoksi säännöllinen tarkastus on tarpeen jokaisessa kiinteistössä.

Säännöllinen huolto pätee myös sadevesijärjestelmiin. Kourut keräävät puista putoavia lehtiä sekä muuta roskaa, lumikuorma saattaa muuttaa kourujen kaatoja väärään suuntaan ja kouruissa olevat epäpuhtaudet tukkivat syöksytorvet. Nämä kaikki on helposti korjattavissa ennakoivalla huollolla, jolloin sadevedet kulkeutuvat niille tarkoitettuja reittejä, eivätkä aiheuta kiinteistölle ylimääräistä rasitusta.

Katolla tapahtuviin tarkastus- ja huoltotöihin liittyy paljon erikoisosaamista vaativia toimintoja. Nämä on hyvä jättää osaavien ammattilaisten käsiin.